Besplatno porodično stablo. Besplatan genealoški softver. Napravite porodično stablo. Kreirajte porodično stablo.Besplatno porodično stablo. Besplatan genealoški softver. Napravite porodično stablo. Kreirajte porodično stablo. Besplatno porodično stablo. Besplatan genealoški softver. Napravite porodično stablo. Kreirajte porodično stablo.О MyHeritage
MyHeritage je osnovao tim ljudi sa strašću za rodoslovlje i snažnu podršku Internet tehnologije. Naša vizija je bila kako da olakšamo ljudima širom sveta da koristite moć Interneta da otkriju svoje nasleđe i ojačaju svoje veze sa porodicom i prijateljima.

Od 2005.god smo bili sa sedištem u prelepom selu Bnei Atarot, u blizini Tel Aviva u Izraelu, koje je osnovao nemački Templar 1902.god, pod imenom Vilhelm.

Inspirisani okolnim poljima i voćnjacima i Templar imanjima, od kojih je jedno služilo kao naše sedište, koristili smo alate budućnosti za istraživanje porodične istorije u prošlosti. U februaru 2012.god, nakon našeg stalnog rasta, preselili smo u lepe nove prostorije u Or Yehuda, Izrael. Takođe imamo i kancelariju u SAD u Lehi, Juta i Los Anđelesu, Kalifornija, a zaposlene i predstavnike u mnogim zemljama širom sveta.
Kao dinamična mreža porodične istorije, naše inovacije za izradu porodičnog stabla i traženje istorijskih sadržaja se stalno razvijaju kako bi osigurali porodice s najzanimljivijim i korisnim iskustvom. Naše nedavno spajanje sa World Vital Records i Geni.com naprimer, omogućili su nam da ponudimo milijarde istorijskih zapisa i uzbudljive alate za širu saradnju i više međunarodne publike nego ikad pre.
Ako ste strastveni kao mi za istraživanja koja vas čine onim što jeste i za delenje iskustava sa članovima porodice i prijateljima, onda je MyHeritage mesto za vas.