$99‎
Samo$69‎
Oduševite sebe
Otkrijte svoje etničko poreklo i pronađite nove rođake sa našim jednostavnim DNK testom.
$99‎
Samo$69‎
SPECIAL OFFER
Sačuvajte 30%
Ends Avgust 20
Najviši tehnološki standardi koji se mogu naći po napovoljnijoj ceni na tržištu.
Vaš DNK otkriva vaše jedinstveno nasleđe - etničke grupe i geografske regione iz kojih potičete.
Pronađite nove rođake, za koje niste ni znali da postoje, preko vašeg zajedničkog DNK.
Otkrića koja menjaju život su nekoliko jednostavnih koraka daleko
Zaključan u vašem DNK je vaš jedinstveni etnički sastav, istorija vaših predaka i mreža bliskih i dalekih rođaka koji čekaju da budu pronađeni. Sa brzog brisa vašeg obraza, test utvrđuje vaše etničko poreklo i pronalazi vaše rođake.
1. Naručite svoj DNK komplet onlajn
2. Pošaljite nazad vaš uzorak
3. Vaš DNK se analizira u našoj laboratoriji Pogledajte video DNK laboratorije
4. Pogledajte svoje rezultate onlajn za 3-4 sedmice
Otkrijte svoje etničko poreklo
Otkrijte mesta koja su vaši preci nazivali svojim zavičajem.
Bićete šokirani otkrićem koji delovi vašeg DNK dolaze iz različitih svetskih populacija. Možda ćete otkriti korene na neočekivanim mestima.
Povežite se sa novootkrivenom rodbinom
Mi tražimo osobe čiji DNK se podudara sa tvojim: tvojim rođacima. Možete se povezati sa svojim rođacima kako bi saznali više o svojoj porodici i otkrili zajedničke pretke.

Već ste uradili DNK test? Prenosi postojeće rezultate DNK.

MyHeritage ima najveću međunarodnu mrežu porodičnih stabala. Iskoristićete najviše iz vašeg DNK testa, izgradnjom svog porodičnog stablo i istraživanjem novih porodičnih veza s našim naprednim istraživačkim alatima.
Vaša privatnost je zaštićena
Vaša privatnost je veoma važna.
Uradili smo značajno investiranje kako bi osigurali vaš nalog, a lični podaci su obezbeđeni i zaštićeni u više slojeva šifrovanja. Sva testiranja se vrše u našoj svetski vodećoj CLIA certifikovanoj i CAP-akreditovanoj laboratoriji u SAD.
MyHeritage DNK objašnjenje
Kako da prikupim svoj DNK uzorak?
Collecting your DNA sample involves a simple cheek swab and can easily be accomplished in two minutes or less. You will receive detailed instructions for sample collection along with your DNA test kit. You may also view our instructional video that shows the process.
Koju vrstu uzorka ću morati da obezbedim?
The MyHeritage DNA test kit is simple to use and doesn’t involve blood or spit. To collect your sample, you simply scrape the inside of your cheek with a small swab for about 45 seconds, and repeat this with a second swab. You place the swabs into vials and mail them to our DNA lab for analysis. Results will be available for you to view securely online, on the MyHeritage website.
Šta mogu da saznam iz DNK testa, a da to ne mogu saznati na drugi način?
Sa MyHeritage DNK, možda ćete otkriti rođake koje niste ranije znali, koji dele DNK segmente koje ste nasledili od istog zajedničkog pretka. Vi ćete otkriti etničko i geografsko poreklo svojih predaka - koji mogu uključivati neka iznenađenja.
Koje su prednosti ispitivanja ostalih članova porodice?
Svaki od članova porodice nosi unikatni komad DNK koji zajedno mogu otključati vašu porodičnu priču. Testiranje jednog ili oba roditelja će vam omogućiti da dobijete dodatne informacije o svojim DNK podudaranjima. Na primer, moći ćete da pronađete da li je svaka podudarnost očinska ili mačina. Dakle, želite da otkrijete dodatne rođake kroz podudaranja 100% svakog svog DNK (umesto samo 50% koji ste nasledili). Testiranje braće i sestara, rođaka i drugih srodnika je stoga vrlo korisno za otkrivanje veće povezanosti i za saznavanje više o svojim podudaranjima. Jer genetsko nasleđe je slučajno, vaši braća i sestre mogu dobiti različite rezultate etničkog porekla od tvog, a to je fascinantno i zabavno da uporedite rezultate.
Šta ako sam već testirao DNK pre? Hoće li MyHeritage test dodati nove informacije?
Da. Testiranje DNK sa MyHeritage nudi značajne prednosti čak i ako ste već uzeli DNK test drugdje. Bićete u mogućnosti da dobijete jedinstvena podudaranja prema korisnicima koji su se testirali samo sa MyHeritage, kao i podudaranja sa korisnicima koji su preneli svoje rezultate na MyHeritage od drugih dobavljača. Zahvaljujući dostupnosti MyHeritage na više od 40 jezika i široke međunarodne pokrivenosti, imaćete bolje šanse da se podudarate sa rođacima koji žive u drugim zemljama. Takođe ćete dobiti sveobuhvatnu analizu etničke pripadnosti na MyHeritage, koja može otkriti nove informacije.
Koliko dugo će trajati da dobijete rezultate?
Kada vaš komplet stigne u našu laboratoriju, biće potrebno 3-4 sedmice da bi dobili rezultate. Nakon što rezultati budu dostupni, obavestićemo vas putem e-maila i rezultati će vam biti dostupni na MyHeritage.
Koja je veza između DNK i porodičnih stabala?
DNK i porodično stablo se nadopunjuju. DNK može da se koristi za dokazivanje ili opovrgavanje dokumentovanih veza porodičnog stabla. Na primer, ako postoji neka druga osoba sa vašim prezimenom, ili vlasnik porodičnog stabla sa kojim imate Smart Match™, možete oba testirati DNK na MyHeritage da biste saznali da li ste zaista povezani. Nasuprot tome, porodična stabla su od neprocenjive vrednosti za razumevanje veza prema DNK podudaranjima. Kreiranje porodičnog stabla se preporučuje za svako uzimanje DNK testa, kako bi dobili najbolje rezultata DNK i da otkrijete celu priču iza njih. MyHeritage pruža odlične alatke za kreiranje porodičnog stabla i 8 milijardi istorijskih zapisa koji ga čine zabavnim i lakim da se proširi.
Kako ćete analizirati i obraditi moj DNK uzorak?
The MyHeritage DNA test uses microarray-based autosomal DNA testing. This test provides the raw data that helps us calculate your DNA matches and ethnicity analysis from all ancestral lines, both paternal and maternal.