Gilad JafetOsnivač i direktor
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Gradim MyHeritage kao kompaniju koja, ne samo što radi dobro, već i čini dobro u svetu. End of quote.
MyHeritage je zamisao tehnološkog veterana i iskusnog genealoga Gilada Jafeta. Njegova preduzetnička vizija i strast za porodičnu istoriju razvila je MyHeritage od pokretanja u garaži u vodeću svetsku korisničku web kompaniju sa nekoliko desetina miliona korisnika širom sveta.
Pre osnivanja MyHeritage, Gilad je ostavio svoj trag na BackWeb Technologies i u BRM Technologies, gde su mu uloge šefa upravljanja proizvodima i vođe istraživačke jedinice u borbi protiv virusa, bile instrument uspeha tih kompanija.

Tokom poslednje decenije Gilad je bio pokretačka snaga naše misije da porodičnu istoriju učinimo lakom i dostupnom svima sa nizom nagrađivanih proizvoda. Vodio je MyHeritage kroz značajne akvizicije i kovanje partnerstva sa industrijskim vršnjacima.

Gilad takođe ulaže svoje vreme i trud u razne pro bono inicijative, koristeći tehnologije i mrežu koju je izgradio na MyHeritage za veće dobro. Dostignuća se protežu od traženja stotina naslednika ukradene imovine ili opljačkanih umetničkih dela i pružanja prilike da povrate svoju porodičnu imovinu, uzimajući lično učešće u rešavanju genealoških misterija i spajanju porodica. Sve ove aktivnosti su mu zaradile nadimak "Šerlok Holms" na području genealogije.

Ponosni tata troje dece, Gilada je osećaj za avanture doveo do mnogih napornih ekspedicija izvan utabana staza. Što god učinili, nemojte ga izazvati na partiju šaha.