Yakir LasryPotpredsednik za odnose sa klijentima
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Volim strasne korisnike. Neki od naših najboljih ambasadora su ljudi koji su bili frustrirani, dok im mi nismo toliko pomogli, da su postali naši najveći obožavaoci. End of quote.
Jakir upravlja svim aktivnostima koje se odnose na korisnike MyHeritage-a, što uključuje prodaju i korisničku podršku.

Uz snažnu osnovu u prodaji, Jakir na MyHeritage-u unosi osećaj domišljatosti, izbegavajući fraze kao što je „industrijski standard“ i umesto toga, više voli da ponovo izmišlja sisteme kako bi se korisnicima pružilo najbolje iskustvo.

Započeo je sa prodajom u Memo Globalu, brzo se uzdigavši do testiranja i istraživanja novih tržišta i metodologija, i na kraju je predvodio stvaranje pozivnog centra za promociju novog proizvoda.

Godine 2010, Jakir se pridružio MyHeritage-u i sam formirao pozivni centar za kompaniju. Njegov visoki učinak ga je doveo do unapređenja i na čelo odeljenja za korisničku podršku, gde je bio odgovoran za značajno poboljšanje zadovoljstva kupaca i razvoj procesa i materijala za optimizaciju korisničkog iskustva. Zahvaljujući Jakirovim naporima, MyHeritage uživa sjajnu reputaciju među sve većom bazom sa milionima zadovoljnih korisnika.

Jakir ima diplomu Društvenih nauka i Prava na Interdisciplinarnom centru u Hercliju, a kada ne radi, obično ga možete videti u potrazi za uzbuđenjima na hokejaškom stadionu ili u bokserskom ringu, kao zvezdu fudbalskog tima MyHeritage, ili čak izvodeći BASE skokove sa litica.