Maya LernerViši potpredsednik
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Najviše me interesuje povezivanje korisnika na značajne načine, a to je ono čime se MyHeritage u suštini bavi. End of quote.
Maja predvodi MyHeritage-ovo upravljanje proizvodima i strategiju, brine se o tome da naši proizvodi ne budu samo moćni, već i zanimljivi i jednostavni za korišćenje.

S deset godina značajnog iskustva u oblasti upravljanja potrošačkim proizvodima u MyHeritage-u, nakon što je radila kako u startapima, tako u i u velikim kompanijama, od I-play-a (ranije Oberon Medija) do Sears-a, EatWith i nedavno Playtika, raznovrsno iskustvo je čini posebno prikladnom za njenu ulogu u MyHeritage-u. Kao stručnjak u ovoj oblasti, predaje interaktivni dizajn proizvoda u Interdisciplinarnom centru u Hercliju, gde je i sama diplomirala kompjuterske nauke. Maja je takođe magistrirala Јavnu upravu (MPA) na Univerzitetu u Kornelu.

Maja je oduvek bila oduševljena genealogijom, posebno nakon što je 2007. snimljen dokumentarac o njenoj porodičnoj priči. Ona takođe voli fotografiju i kuvanje, a ove hobije je kombinovala sa pisanjem porodičnog kuvara u kojem deli priče i recepte iz pekare njene babe i dede.