Smadar LeviFinansijski direktor
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage radi stvari na drugačiji način i volim svakodnevni izazov rešavanja problema razmišljajući van okvira. End of quote.
Kao finansijski direktor, Smadar donosi više od 17 godina iskustva u uspostavljanju efikasnog finansijskog i računovodstvenog poslovanja u različitim uslovima, uključujući tehnološke, industrijske i komercijalne kompanije, kao i velike holding firme.

Pre dolaska u MyHeritage, Smadar je bila VP finansija u MediaMind, gdje je igrala ključnu ulogu u izvršavanju uspešnog spajanje MediaMind DG FastChannel i vodeće kompanije IPO na Nasdaqu. Osim toga, Smadar je aktivno vodila tim od 40 zaposlenih u 12 kancelarija širom sveta.

Vodeći računovodstvene firme Ernst & Young i takođe Arthur Andersen, Smadar je imala ključnu ulogu u pružanju smernica i stručnosti u toku pregleda i revizije tromesečnih i godišnjih finansijskih izveštaja i određivanju strategije za odgovarajuće rešavanje potencijalnih rizika. Ona takođe pruža česte konsultacije o računovodstvenim i poreskim pitanjima.

Smadar je diplomirala računovodstvo i magistrirala je poslovnu administraciju iz finansija i računovodstva. U slobodno vreme Smadar i njen suprug uživaju u druženju sa svojim blizancima. Kao uspešan ronilac, Smadar roni po mnogim najvećim svetskim podvodnim grebenima.